úterý 22. října 2013

Po delší odmlce opět zasedám ke computeru, abych vám se zpožděním všem poděkoval za gratulace, ale především dodal video z poslední etapy Cesty za východem slunce.
Na dotazi týkajících se promítání a besed, odpovídám ANO, všechno bude.. :) První bych chtěl stihnout v prosinci v Mladé Bolelavi a po novém roce pokračovat v dalších městech.
co se týče návratu do tzv. reality....no co dodat, v úterý jsem přijel a ve středu šel do práce :) tím jako bych ustřihl posledních půl roku a jako by nic nebylo.
Tento týden jsem navštívil Boleslavský deník, regionální tv 1.Boleslavská, ve čtvrtek mě čeká rádio Jizera a výhledově další média, kde bude možné přečíst či poslechnout nějaké dojmy z cest....
Stihnout prosincový termín bude strašná honička, ale věřím že to zvládnu a bude na co koukat. :)
Jelikož se to každým dnem zveřejní ve výše zmiňovaných médiích, můžu vám prozradit, že další cesta je naplánována a na její realizaci už začínám pracovat. jelikož tu delší a těžší půlku světa už jsem přejel, v létě chci dokončit okruh kolem světa a přejet Kanadu, případně USA od pobřeží k pobřeží. takže opět bude co číst a na co koukat....doufám :)

Cesta za východem slunce - Japonsko 

Žádné komentáře:

Okomentovat